IJZERSTERK GEDACHTENSPINSEL

Katty- zaakvoerdster Lingerie La Rose

met KATTY GEEBELEN van LINGERIE LA ROSE

ROMANTISCH

Ik wil de collecties telkenmale zo samenstellen dat er een mooi geheel ontstaat…

Iets graag willen betekent discipline, vastberadenheid én moed vertonen. Exact morgen, op vijf april, is het dertig jaar geleden dat Katty Geebelen de sleutel in het slot stak om voor het éérst de deur van Lingerie La Rose in Eksel open te duwen.

Toentertijd was lingerie anders dan nu; men zag wit, beige en zwart, hoogstzelden kwam er iets van kleur of schakering voorbij. Vandaag is lingerie zoveel mooier én modieuzer geworden. Hoe dan ook, dringend of als verwennerij, wanneer je in de buurt bent nodig ik je uit om in deze geweldige winkel binnen te springen, dankzij de ruime keuze in luxelingerie is het puur paskamer geluk!

Eind januari 1991 zag Katty een pand te huur en ze nam ter plekke een optie.

Lingeriespecialisten die in haar geloofde wezen haar de goede richting zodat haar onervarenheid al gauw mocht uitgroeien tot ervaring. Ruim twee maanden later was alles aanwezig om te starten; de inrichting, de merken en een stevig begin in kennis en kunde.

De avond van de feestelijke opening gleed in een licht dromerige toestand aan haar voorbij, het was zalig en ze was hoogst gelukkig. Lingerie la rose zou de plaats zijn waar ze zichzelf als een hulpbron voor haar clientèle zag; als een adviseur én een raadgever.

De allereerste dag ging er veel door haar hoofd; doordat ze zelf reeds zeer jong lingerie mooi en romantisch mocht vinden, was ze er geheel van overtuigd dat elke vrouw zich goed zou voelen in mooie lingerie! Inderdaad, ze was nog zeer jong en onervaren dus, was er veel durf voor nodig om als tweeëntwintig jarige in haar droom van een lingerie zaak te geloven! Ze had de moed haar droom voor waar te houden daar onderkleding een persoonlijk artikel is dat vraagt om zeer dicht bij de klant te staan, om die reden wist ze, dat ze de klanten voor zich zou winnen. Ze geloofde het alzo gebeurde het.

Drie dingen had ze nodig om te groeien, kennis, temperament en tijd. In 1998 is er de verhuis naar het huidige pand op de hoek van de Heerstraat met de Schoolstraat. Deze locatie met vele meters aan etalages, de ruime parking en de zeer grote paskamers met indirecte verlichting, zijn een zegen.

Het vroeg jaren van geduld om de juiste merken te verzamelen. Vandaag, in dit jubeljaar, is ze fier dat ze bekend is geworden omwille de geweldige collecties die de mooie merken presenteren. Ze is met Lingerie la rose omwille haar selectie, een begrip in de streek en tot ver over de grens.

Sinds 2007 is Lingerie la rose een erkend lingeriespeciaalzaak, telkenmale wordt deskundig de maat opgenomen, zodat de beha perfect aangepast aan het lichaam, het figuur van de vrouw prachtig tot haar recht laat komen. Dewelke je wensen als klant ook moge zijn, in deze zaak heeft men enkel het beste in huis, van iets eenvoudig en mooi tot iets romantisch en sensueel.

De collecties nacht- en badmode worden gekozen op de vakbeurzen LingeriePRO te Antwerpen of Salon International de la Lingerie te Parijs. Dat het aanbod boeiend blijft voor het clientèle is steevast het uitgangspunt. Het zij zo, het ene seizoen is het andere niet, degene die weet te verbazen door originaliteit en vernieuwing verdient het komende seizoen een plekje in de prachtige etalages.

Elk detail is belangrijk, het is de kunst om ieder modeseizoen opnieuw, de vele collecties zo samen te stellen dat er een mooi geheel ontstaat.

Het merk Prima Donna wil er ook zijn voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Van de ene op de andere dag is alles anders, daarom schenkt dit merk de service om een netje in dezelfde kleur, in te werken in de beha voor de borstprothese. Een uiterst geschikt model is de Magnolia, een beha zonder beugel. Prima Donna is gekend om de juiste steun en elegante vorm. Katty helpt je bij het vinden van een oplossing in alle rust en privacy.

Lingerie is iets dat mannen graag geven als geschenk, aangezien lingerie alles kan zijn wat een vrouw nodig heeft; aangenaam, liefelijk, behaaglijk, bekoorlijk en bevallig. Immers, mooie lingerie vervult elke vrouw met welgevallen én het is strelend voor haar eigenliefde. Omwille de verwondering zal er bij bijzondere gelegenheden veel aandacht gaan naar de kunst der geschenkverpakking. Voorwaar, het is prachtig als een man zijn beminde; door exclusieve aandacht met luxelingerie, voorzichtig verpakt in een weelderige doos met deksel én strik, blij weet te verrassen.

Dertig jaar geleden, beloofde ze haar ouders dat ze er zou geraken. Ze wilde absoluut een eigen zaak en daar dan heel veel tijd insteken. Ja, ze wilde het graag en ze was zich bewust wat dat betekende. Discipline, vastberadenheid en moed. Wel, ze heeft haar belofte waargemaakt.

Lingerie la rose is als een kind waar ze haar volledige liefde aan schenkt, dientengevolge is de snelle groei weleens beangstigend. Het is rustgevend als je dan je gedachten kunt delen met gelijkgestemde zielen uit de wereld van de lingerie, die vrienden voor het leven geworden zijn.

O Hemel, het zalige voornemen, om ergens te midden het jubileumjaar de klanten te danken voor al die jaren want, met een hart dat volkomen romantisch is voelt Katty zich gezegend, de passie voor lingerie schenkt haar elke dag vreugde en voldoening.

Lingerie la rose, what’s in a name? Off all the flowers, me thinks a rose is best, om alzo met de woorden van Shakespeare dit verhaal te eindigen.

Mabel Teunissen
Schrijver IJZERSTERK verhalen

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30-12:00 en 13:30-18:00
Woensdag 09:30-12:00 en 13:30-18:00
Donderdag 09:30-12:00 en 13:30-18:00
Vrijdag 09:30-12:00 en 13:30-18:00
Zaterdag 10:00-17:00 doorlopend
Zondag Gesloten

Contact

La Rose Lingerie
Heerstraat 22
3940 Eksel - België

Tel: +32 11 73 13 14
info@lingerielarose.be

BTW: BE 698.311.908